Hos Elsikkerhet og Bentes Belysning har du alt innen varme, belysning og elektriske installasjoner samlet under samme tak. Kom innom og snakk med oss om hva du er ute etter, så gjør vi resten. Enklere blir det ikke.

Nesten helt øverst i Havnegata i Namsos finner du en av distriktets mest innholdsrike lampebutikker – Bentes Belysning. I over 20 år har lamper fra Bente Valseth lyst opp mang et hjem i Namdalen, med god hjelp av Elsikkerhet som holder til under samme tak.

– Vi tilbyr en totalpakke som gjør det veldig enkelt for kundene. Hos oss kan vi hjelpe deg fra A til Å. Du trenger bare å komme inn i butikken, snakke med oss om hva det er du er ute etter, så kan vi hjelpe deg med alt fra utforming av lysanlegg til hvilken lampe som passer best i rommet og hvor du skal plassere lyskilder for å oppnå best mulig stemning i rommet. Vi kan komme på befaring og sammen med deg som kunde finne fram til en løsning som passer best til ditt behov. Vi installerer også hele anlegget for deg. På den måten trenger du kun å forholde deg til en aktør, enklere blir det knapt ikke, forteller Geir Morten Valseth og Bente Valseth.

Bentes Belysning er en del av Mesterlys-kjeden og fører lamper og lyssystemer fra en rekke kjente og populære merker. Med flere tiår i bransjen innehar vi en unik kunnskap og erfaring om hva som rører seg på lysfronten.

– En lampe er ikke bare en lampe. Den må passe inn i omgivelsene og den skal spille på lag med resten av rommet, sier Bente.

– Hvis du skal få hjemmet penere og triveligere, bør du tenke gjennom belysningen. Vi kan gi deg råd om helhetlig lyssetting og strømsparende tiltak. Det samme gjelder oppvarming. Her hjelper vi deg med å finne energieffektive varmekilder og styringssystemer som vil kutte ned strømregningene i årene framover – så har du mer penger til interiør, skyter Geir Morten inn.

Nå går vi mot mørkere tider, og ei tid hvor god varme og riktig belysning er viktigere enn noen gang. Bentes Belysning og Elsikkerhet har et rikt utvalg av både brytere, stikkontakter, ovner og lamper i pene design som harmonerer med interiøret hjemme hos deg.

Velkommen innom for en hyggelig handel med fagfolk som kan fagene sine.

Vi hjelper fra A til Å.

Kontakt oss

Geir Morten Valseth
Installatør og daglig leder
geir.morten@elsikkerhet.no
74 27 15 44
911 75 021