I to år har Ann Karin og Ole Torstein Myrvold restaurert huset Ole Torstein arvet etter foreldrene sine i Vemundvik. Geir Morten Valseth og El Sikkerhet har fulgt dem hele veien – og byttet ut hele det elektriske anlegget. – Vi er veldig fornøyde med både resultatet og den hjelpen Geir Morten har gitt oss, sier Ann Karin.

Etter to år med hardt arbeid er endelig ekteparet i Vemundvik ferdig med prosjektet som skulle vise seg å bli enda større enn det de først så for seg. Etter utallige timer brukt til å både rive, planlegge og bygge opp igjen huset som ble bygget tilbake på 60-tallet – kan de nå endelig sette seg godt til rette i godstolen vel vitende om at alt er 100 prosent etter både lover, regler og forskrifter.

Geir Morten og El Sikkerhet har vært veldig behjelpelig og vi har hatt et samarbeid som vi er veldig fornøyde med – Ann Karin Myrvold

– Vi skal leie ut huset, og da er det godt å vite at alt er helt etter reglene og at alt er i forskriftsmessig stand. Selv er vi nærmeste nabo, og det var aldri tanken at vi skulle flytte inn i huset. Vi har hele tiden tenkt at  vi skulle leie det ut, forklarer Ann Karin.

Gjort alt selv

Det driftige ekteparet har gjort alt av oppussingsarbeid selv, med unntak av rørlegger- og elektrikerarbeid.

– Selv om vi har gjort alt selv, har vi hatt veldig mye god hjelp i Geir Morten. Han har jo stått for alt det elektriske, i tillegg til at han vært en person som har kunnet ringe til med spørsmål og når vi har hatt behov for bistand. Vi har også vært en del runder i butikken i Namsos for å se på produkter og for å slå av en prat, sier Ann Karin og drar godt på smilebåndet.

Morsom reise

– Det har vært en artig reise for meg også, parerer Geir Morten.

– Her har vi jo bygd opp det elektriske anlegget fra A til Å. Vi rev ut alt det gamle og startet fra bunn. Helt fra strøminntaket og montering av utvendig sikringsskap til plassering av lyskilder og stikkontakter. De har kommet med sine ønsker underveis og jeg har gjort det jeg kan for å tilpasse løsninger slik at de tilfredsstiller deres ønsker og samtidig er i henhold til lover og forskrifter, sier Geir Morten.

 

Ann Karin og Ole Torstein har vært klare på sine ønsker hele veien, men innrømmer i ettertid at det er flere av løsningene Geir Morten foreslo som fungerer mye bedre enn de opprinnelige ønskene.

Et så stort prosjekt har jo også sine utfordringer – Geir Morten Valseth

Kompetanse

– Jeg liker å søke litt på nettet etter løsninger og inspirasjon, og jeg føler at Geir Morten har imøtesett mine tanker og ønsker – og samtidig vært ærlig når jeg har kommet med ønsker som kanskje ikke fungerer så godt i praksis. Selv om du kan finne svar på alt hvis du googler litt, er det ikke alltid de svarene du finner er de rette svarene, sier Ann Karin.

– Det har vært veldig godt å ha kompetansen til Geir Morten å støtte seg på, legger hun til.

I det nyoppussede huset har ekteparet Myrvold tenkt nøye gjennom løsninger slik at alt skal være praktisk og samtidig estetisk fint.

Ulike soner

– Jeg var kanskje litt imot spotter i taket da vi startet prosjektet, men etter hvert har Geir Morten klart å overtale meg til at det er den beste løsningen for å få lyst opp rommene. I stua har vi ordnet forskjellige soner slik at du ikke trenger å ha alle spottene på samtidig, I tillegg er de dimmbare, og nå elsker jeg denne løsningen, innrømmer Ann Karin.

– Jeg er opptatt av å finne de beste produktene og de beste løsningene for kunden. I dette tilfellet har jeg tenkt grundig på hvordan de ulike rommene skal brukes, og foreslått en løsning som jeg kan stå hundre prosent for. Det føler jeg at jeg kan i dette huset.

Nå er huset ferdig restaurert og de nye leietakerne er allerede i gang med å flytte inn.

Stort prosjekt

– Vi er glade i å holde på med litt prosjekter, men det blir lenge til neste gang vi starter på noe slikt igjen. Hadde vi visst for to år siden at dette prosjektet kom til å bli så stort, hadde vi nok ikke startet på det, sier Ann Karin med et smil.

– De skal ha all honnør for arbeidet de har gjort. Det har blitt utrolig fint, og for meg har det vært en fin reise å være med på. Et så stort prosjekt som dette har jo sine utfordringer, men jeg føler at vi sammen har kommet oss veldig bra gjennom det. De kan være stolt av dette huset, mener Geir Morten mens Ann Karin nikker samtykkende.

Kontakt oss

Geir Morten Valseth
Installatør og daglig leder
geir.morten@elsikkerhet.no
74 27 15 44
911 75 021

Vær energismart – spør oss om strømkutt

Vi hjelper deg med å velge energieffektive kilder som er hensiktsmessige i din bolig. Vi viser deg også ulike systemer som hjelper deg med å regulere temperaturen inne, slik at du bare bruker varmen du trenger når du trenger den. Det samme gjelder for styring av lys.

 

Råd om lyssetting

Hvis du skal få hjemmet penere og triveligere, bør du også tenke gjennom belysningen. EL-Sikkerhet kan gi deg råd om helhetlig lyssetting og strømsparende tiltak.

Det samme gjelder for oppvarming. Her hjelper vi deg med å finne energieffektive varmekilder og styringssystemer som vil kutte ned strømregningene i årene framover – så har du mer penger til interiør!

Vi har et rikt utvalg av brytere, stikkontakter, ovner og lamper i pene design som harmonerer med interiøret hjemme hos deg.

Ta kontakt, så vil vi hjelpe deg med planlegging og prosjektering før igangsettelse av arbeidet!