Ser du fram til en grønnere hverdag og en helt ny måte å tenke bil på? Vi kan hjelpe deg med montering av elbilladeren, slik at du trygt kan våkne opp til ferdigladet bil hver morgen.

Livsløpsstudier viser at en elbil har lavere klimautslipp enn en bil på fossilt drivstoff, men du kan likevel gjøre den elektriske bilhverdagen enda grønnere. Vi i Elsikkerhet kan hjelpe deg med montering av elbilladeren, slik at du får det meste ut av din nyinvestering.

Det er noen oppgaver som det kan være lurt å overlate til fagfolk – og en av disse er montering av elbillader. Det er flere ting du må tenke på både når det gjelder plassering av laderen, men også hvilken type lader du skal velge for å få mest mulig effekt. Avhengig av hvor du bor, er det flere faktorer som spiller inn for hvordan du kan få best mulig effekt ut av laderen. Det er også forskjellige krav til utførelse av etablering og vedlikehold av ladepunkt for elbil samt hvilket utstyr som brukes til lading, som vi i Elsikkerhet følger til punkt og prikke.

Vi gjør rett og slett alt arbeidet for deg, og vi sørger for at installeringen utføres profesjonelt og trygt.

Når du kjøper en elbil og begynner å lade denne på ditt eksisterende strømanlegg, kan dette føre til en bruksendring som anlegget ditt ikke er rustet for. Dette medfører igjen at anlegget ikke lenger er i forskriftsmessig stand, og som da kan gi stor fare for funksjonsfeil og for eksempel brann.

Vi i Elsikkerhet har kunnskapen og kompetansen til å hjelpe deg med å montere billaderen på en måte som er det beste for både deg, ditt anlegg og den nye elbilen din.

Ved å installere en elbillader er du sikret både funksjonalitet og du unngår farlige situasjoner.

Har du spørsmål om lading av elbil? Bare ta kontakt, så hjelper vi deg med finne en løsning.

Kontakt oss

Geir Morten Valseth
Installatør og daglig leder
geir.morten@elsikkerhet.no
74 27 15 44
911 75 021

Vær energismart – spør oss om strømkutt

Vi hjelper deg med å velge energieffektive kilder som er hensiktsmessige i din bolig. Vi viser deg også ulike systemer som hjelper deg med å regulere temperaturen inne, slik at du bare bruker varmen du trenger når du trenger den. Det samme gjelder for styring av lys.

 

Råd om lyssetting

Hvis du skal få hjemmet penere og triveligere, bør du også tenke gjennom belysningen. EL-Sikkerhet kan gi deg råd om helhetlig lyssetting og strømsparende tiltak.

Det samme gjelder for oppvarming. Her hjelper vi deg med å finne energieffektive varmekilder og styringssystemer som vil kutte ned strømregningene i årene framover – så har du mer penger til interiør!

Vi har et rikt utvalg av brytere, stikkontakter, ovner og lamper i pene design som harmonerer med interiøret hjemme hos deg.

Ta kontakt, så vil vi hjelpe deg med planlegging og prosjektering før igangsettelse av arbeidet!