– Vi er kjempefornøyde med den hjelpen og servicen Geir Morten og Elsikkerhet har gitt oss. Stuen vår ble nesten et helt annet rom, sier Bjørg og Johannes Aaring.

Da Bjørg og Johannes Aaring flyttet inn i ny leilighet i Namsos meldte det seg fort et behov for mer lys. Ekteparet gjennom mange tiår finner mye kos i det å sitte og lese en god bok eller en avis i godstolen – og for å gjøre det uten å slite ut øynene fullstendig fant de ut at de måtte investere i mer lys.

Gode råd

– Vi kontaktet Geir Morten og Elsikkerhet siden vi har brukt han tidligere og vært veldig fornøyd. Vi kan ikke annet enn å si at vi er veldig fornøyd denne gangen også sier de og drar god på smilebåndet.

– Han hjalp oss å finne løsninger som passer akkurat vårt behov. Da vi flyttet inn her var det kun en lyskilde rett ved kjøkkenøya og litt lys under kjøkkenskapene. Ellers var det ingenting. Ingen spotter i taket eller noe. Da var det veldig fint å få Geir Morten hit på besøk slik at vi fikk akkurat den hjelpen vi trengte, legger Johannes til.

– Som elektriker ser jeg kanskje andre løsninger og problemstillinger enn det kunden gjør, og jeg bruker ofte å foreslå mulige løsninger for kunden og sammen finner vi fram til det de er ute etter. I dette tilfellet foreslo jeg lysskinner i taket i tillegg til lamper over kjøkkenøya, forklarer Geir Morten Valseth i Elsikkerhet.

Pakkeløsning

– Det som var så snedig her var jo at det kun var noen få hundre meter hjemmefra og til lampebutikken til Bente (Bentes Belysning). Her fikk vi se lampene Geir Morten foreslo, og vi fikk se hvordan de fungerte. Det syntes vi var veldig nyttig, sier Bjørg.

Sammen med lampebutikken Bentes Belysning kan Elsikkerhet tilby en pakkeløsning der kunden får hjelp fra A til Å. Enten om kundereisen starter i butikken, eller med hjemmebesøk fra elektrikeren.

– Det er mange forskjellige måter å gjøre ting på, men akkurat dette med lyssetting av rommet slik at det er behagelig for øyene har mye å si. Du skal tross alt oppholde deg mange timer i stua, og lyset har alt å si for om du blir sliten eller avslappet i ditt eget hjem. Det spiller veldig inn på sinnsstemningen, sier Geir Morten.

Ekteparet i Namsos er i alle fall helt klare i sin sak.

– Geir Morten og Elsikkerhet har virkelig gjort en flott jobb og hjulpet oss mye. Nå ser vi faktisk hva vi leser, sier Bjørg og Johannes og ler.

Trenger du hjelp til belysning eller annet elektrikerarbeid? Ikke nøl med å ta kontakt så kan vi sammen komme frem til en løsning som passer deg og ditt behov.

Kontakt oss

Geir Morten Valseth
Installatør og daglig leder
geir.morten@elsikkerhet.no
74 27 15 44
911 75 021

Vær energismart – spør oss om strømkutt

Vi hjelper deg med å velge energieffektive kilder som er hensiktsmessige i din bolig. Vi viser deg også ulike systemer som hjelper deg med å regulere temperaturen inne, slik at du bare bruker varmen du trenger når du trenger den. Det samme gjelder for styring av lys.

 

Råd om lyssetting

Hvis du skal få hjemmet penere og triveligere, bør du også tenke gjennom belysningen. EL-Sikkerhet kan gi deg råd om helhetlig lyssetting og strømsparende tiltak.

Det samme gjelder for oppvarming. Her hjelper vi deg med å finne energieffektive varmekilder og styringssystemer som vil kutte ned strømregningene i årene framover – så har du mer penger til interiør!

Vi har et rikt utvalg av brytere, stikkontakter, ovner og lamper i pene design som harmonerer med interiøret hjemme hos deg.

Ta kontakt, så vil vi hjelpe deg med planlegging og prosjektering før igangsettelse av arbeidet!