Har du et mobilt reinslakteri som kunne trengt et besøk av en elektriker? Eller trenger du å få oppgradert el-anlegget ditt hjemme? Dette – pluss mye, mye mer – kan vi i Elsikkerhet hjelpe deg med.

Vi i Elsikkerhet kan utføre alle typer elektriske installasjoner enten du er privatperson eller har din egen bedrift. Med over 30 år i bransjen sitter vi med kunnskap og erfaringer som vi ønsker å dele med våre kunder for at du skal være trygg på at vi finner en løsning som passer akkurat ditt behov.

Enten det er snakk om at du skulle byttet varmeelementene til desinfeksjonstanken i det mobile reinslakteriet ditt, eller om du trenger å bytte ut det gamle sikringsskapet med et nytt.

– Det er noe av det fine med å jobbe som elektriker. Det er ingen dag som er lik, og det kommer stadig nye utfordringer. Her om dagen måtte vi fikse varmeelementene til desinfeksjonstanken i et mobilt reinslakteri, mens den andre dagen byttet vi lysanlegget i en enebolig. Vi jobber hardt for å holde oss oppdaterte på hva som rører seg i bransjen, og på den måten vil vi vise våre kunder at vi til enhver tid gjør det vi kan for at de skal bli fornøyde, sier Geir Morten Valseth, daglig leder og installatør hos El-Sikkerhet.

Har du et prosjekt du hvor du trenger hjelp fra en erfaren elektriker som kan el-faget ut til fingerspissene?

Da er Elsikkerhet rett sted å kontakte.

Kontakt oss

Geir Morten Valseth
Installatør og daglig leder
geir.morten@elsikkerhet.no
74 27 15 44
911 75 021